Flimmerveckan 2021 bjöd på förmaksflimmer
ur fler perspektiv

Den 22 april avslutades flimmerveckan 2021 med en paneldebatt där alla tre experterna inom kardiologi svarade på frågor.

Här hittar du bland annat information om kommande föreläsningar, kan anmäla intresse för uppföljande utbildning, ta del av aktuella riktlinjer samt se föreläsningar i efterhand. Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev för att få nyheter inom antikoagulation och information om kommande utbildningar.

Registrera dig

 

Flimmerveckans avslutande paneldebatt

Här tar panelen upp en del av de frågor som kommit in under veckan som inte hunnit besvaras vid de enskilda föreläsningarna men även de som skickas in under sändningstillfället. Till exempel så diskuteras frågan om vilken utrustning som lämpar sig bäst att detektera förmaksflimmer för olika patientkategorier samt frågeställningen paroxysmalt förmaksflimmer, när misstänker man det och hur handläggs patienten då?

Se föreläsningarna i efterhand

Poster image 27:29
EKG - en tolkningsfråga

Överläkare i Kardiologi Kristina Hagwall, Danderyds sjukhus, ger en genomgång...

Poster image 59:45
Hitta rytmen med rätt hjälpmedel – vilka metoder är bäst för att leta efter förmaksflimmer

Docent och överläkare Johan Engdahl, Kardiologkliniken Danderyds sjukhus, går igenom...

Fördjupad utbildning för dig eller din vårdenhet

Intresserad av mer utbildning med någon av föreläsarna från Flimmerveckan eller annan specialist? Här kan du göra en intresseanmälan så kan vi diskutera hur vi kan skräddarsy utbildning för din vårdenhet. 

Kontakta oss

Boka Eliquis produktinformation

Svårt att hinna hålla dig uppdaterad samt har praktiska frågor om Eliquis vid förmaksflimmer? Anmäl gärna intresse för digitalt eller fysiskt möte med produktinformation för dig och din vårdenhet.

Anmäl dig här